This website analyzes the usage behaviour of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimisation offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
You are on the website for customers from United Kingdom. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from United States. Go to usa.living4media.com

Light It Up

Feature 12977830 | © living4media / Möller, Cecilia | 56 images

Marléne and Anton replaced the mountain hut look with a much fresher one; SE

When the couple first saw the semi-detached house in the Berghem district of Umeå, they were greeted by yellow pine panels from floor to ceiling. But this did not deter them, as the neighbourhood was perfect for raising a young child. Now, they have turned the house into a bright and welcoming home with many DIY elements.

Details
Feature No.: 12977830
Number of images: 56
Text: Text immediately available (816 words, English)
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in DK, FI, NO, SE, DE
Restrictions:
  • not available in DE until 2020-04
  • not available in DK, FI, NO, SE
Model Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for high res and texts.

All images in this feature (56)

Bildno.: 12977886 Bildno.: 12977867 Bildno.: 12977856 Bildno.: 12977865 Bildno.: 12977869 Bildno.: 12977861 Bildno.: 12977862 Bildno.: 12977852 Bildno.: 12977853 Bildno.: 12977863 Bildno.: 12977866 Bildno.: 12977864 Bildno.: 12977868 Bildno.: 12977870 Bildno.: 12977859 Bildno.: 12977860 Bildno.: 12977857 Bildno.: 12977854 Bildno.: 12977858 Bildno.: 12977884 Bildno.: 12977885 Bildno.: 12977874 Bildno.: 12977875 Bildno.: 12977873 Bildno.: 12977871 Bildno.: 12977876 Bildno.: 12977872 Bildno.: 12977879 Bildno.: 12977877 Bildno.: 12977878 Bildno.: 12977880 Bildno.: 12977842 Bildno.: 12977841 Bildno.: 12977831 Bildno.: 12977832 Bildno.: 12977833 Bildno.: 12977837 Bildno.: 12977838 Bildno.: 12977840 Bildno.: 12977835 Bildno.: 12977834 Bildno.: 12977836 Bildno.: 12977839 Bildno.: 12977843 Bildno.: 12977846 Bildno.: 12977845 Bildno.: 12977855 Bildno.: 12977847 Bildno.: 12977844 Bildno.: 12977882 Bildno.: 12977881 Bildno.: 12977883 Bildno.: 12977851 Bildno.: 12977848 Bildno.: 12977850 Bildno.: 12977849

Keywords

101-150m2 101-150sqm Big House bright colours Building Child Childrens Bedroom Childrens Room Child's Bedroom Colour concept Facade Family Floorplan Gray Grey Greyly Greyness Home story with people House Indoor Infant Inside Interior Decoration Layout Light Lightish Nurseries Nursery Pale Grey Pink Pinkish Pinkness Pinky Renovated Retro Russet Scandinavian style Staircase Stairs Stairway Swedish house Terracotta Timber Clad Timber Cladding Toddler Two floors White white floor White wooden floor Whiteness Wood Paneling Wood Panelling wooden flooring Wooden floors Wooden House

More features from this photographer

A Magical World

Möller, Cecilia | 28 images

Decorating a children's room requires a mix of fun playtime and calm.

Retro Industrial Chic

Möller, Cecilia | 36 images

Johanna and Thomas added industrial details to a Scandinavian base style; SE

History Unearthed

Möller, Cecilia | 76 images

The Westholms have lived in this house from the 1930s since 2002 and love it; SE

A Playful Home

Möller, Cecilia | 46 images

Hanna and Markus have created a pleasant home that breathes creativity; SE

;