Duplex in the Countryside

Duplex in the Countryside

Feature 13424506 | © living4media / Brandajs, Laurent | 31 images

Modern materials meet saturated colours in Maxime's stylishly renovated home; BE

In the heart of the village of Virginal-Samme, in the Brabant town of Ittre, interior designer Maxime De Campenaere has converted this large single-family house into three dwellings, including a bright attic apartment. Despite using traditionally cold materials like glass and steel, the apartment is filled with colour and comfort.

Details
Feature No.: 13424506
Number of images: 31
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Brandajs, Laurent
Architekt: Maxim de Campenaere
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for high res and texts.

All images in this feature (31)

Image no.: 13424520 Image no.: 13424508 Image no.: 13424510 Image no.: 13424509 Image no.: 13424526 Image no.: 13424524 Image no.: 13424522 Image no.: 13424515 Image no.: 13424516 Image no.: 13424523 Image no.: 13424517 Image no.: 13424525 Image no.: 13424507 Image no.: 13424519 Image no.: 13424512 Image no.: 13424513 Image no.: 13424514 Image no.: 13424518 Image no.: 13424521 Image no.: 13424536 Image no.: 13424532 Image no.: 13424531 Image no.: 13424533 Image no.: 13424534 Image no.: 13424535 Image no.: 13424527 Image no.: 13424528 Image no.: 13424529 Image no.: 13424530 Image no.: 13424537 Image no.: 13424538

Keywords

Antique Furniture Attic Window colour accent Colour accent Contemporary Contrast Facade Fanlight Glass Green Greenish Home story without people Indoor Inside Interior Decoration Interior design Loft Conversion Metal Staircase Metal Stairs Open living room Open-plan living room Outside Painted Wall Pitched Roof Renovated Retro Roof Extension Roof Window Rooflight Rooflights Skylight Staircase Stairs Stairway Style Combination Style Mixture Transparent Turquoise blue Wall Design Wall Paint Wrought Iron

More features from this photographer

Vertical Transformation

Brandajs, Laurent | 29 images

Pauline and Vincent's townhouse underwent a complete structural overhaul; BE

A Penthouse in the Trees

Brandajs, Laurent | 59 images

Everything in this Brussels apartment has been fine-tuned for maximum effect

Southern Light

Brandajs, Laurent | 36 images

The Jules Miles architects studio proves that minimalism can also be warm; BE

Brick & Mortar Allure

Brandajs, Laurent | 26 images

The factory origins of this home have been highlighted rather than disguised; BE

;