Brought to Light

Brought to Light

Feature 13424539 | © living4media / Brandajs, Laurent | 35 images

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

This characterful Brussels house from the 1950s was remarkably well preserved when its new owners engaged the help of the MétamorphOse architectural collective to bring its layout into the 21st century. The result is an open house with clean lines and lots of natural light.

Details
Feature No.: 13424539
Number of images: 35
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Brandajs, Laurent
Architekt: Bur Metamorphose - Céline Hautfenne
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for high res and texts.

All images in this feature (35)

Image no.: 13424578 Image no.: 13424540 Image no.: 13424541 Image no.: 13424542 Image no.: 13424568 Image no.: 13424574 Image no.: 13424572 Image no.: 13424563 Image no.: 13424564 Image no.: 13424565 Image no.: 13424571 Image no.: 13424575 Image no.: 13424573 Image no.: 13424567 Image no.: 13424546 Image no.: 13424577 Image no.: 13424544 Image no.: 13424556 Image no.: 13424552 Image no.: 13424554 Image no.: 13424553 Image no.: 13424555 Image no.: 13424545 Image no.: 13424551 Image no.: 13424558 Image no.: 13424559 Image no.: 13424549 Image no.: 13424550 Image no.: 13424560 Image no.: 13424557 Image no.: 13424547 Image no.: 13424548 Image no.: 13424561 Image no.: 13424562 Image no.: 13424569

Keywords

1950's 201-m2 201-sqm 50ies 50's Attic Room Big House Building Childrens Bedroom Children's room Childrens Room Child's Bedroom Contemporary Facade Family house Fanlight Fifties Fireplace Fireside Home story without people House house with terrace Incidence of light Indoor Inside Interior Decoration Interior design Kids room Light Lightish Loft Conversion Nurseries Nursery open-plan living area Outside Renovated Roof Extension Rooflight Room Divider Row House Screen Skylight Split level Staircase Stairwell three-storey

More features from this photographer

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 images

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Spiral Ascension

Brandajs, Laurent | 28 images

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 images

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

Soft Symmetry

Brandajs, Laurent | 47 images

Pristine lines meet joyful design elements in this skilfully renovated home; BE

;