You are on the website for customers from United Kingdom. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from United States. Go to usa.living4media.com

Colorful spring flowers in glass Aalto vase on organically formed coffee table

Image ID: 12104025
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive usage.
Restrictions: Clearance required before use
Model Release: not required
Property Release: not available
 
Location:Nyköping, SE
Print size: approx. 28.9 × 43.35 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at £38
advertising
(advertisement, advertorial, cards, magazines etc.)
starting at £23
editorial
(books, digital media, educational publications etc.)
starting at £78
product/merchandise
(calendars, packaging, post, greeting, recipe cards, poster etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Blurred background Blurry Bouquet Bunch Of Flowers Closeup Close-Up Coffee Table Colourful Couch Cushion Couch Cushions Cushion Cushions Decorative Cushion Decorative Cushions Decorative Pillow Decorative Pillows Directly Above Flower Flowering Bulb Form From Above Furniture Glass Vase Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Living Area Living Room Table Multi Colored Multi Coloured Multi-Colored Multicoloured Multi-Coloured No One Nobody No-One Organic form Overhead View Pillow Pillows Plan View Plant Scandinavian style Selective focus Series Settee Cushion Settee Cushions Shape Sofa Cushion Sofa Cushions Spring Bouquet Style Table Tea Light Holder Tea Light Holders Top View Tulip Tulipa Vase Visual language

This image is part of a feature

Meeting Place

12103975 | © living4media / Möller, Cecilia | 53 images

Former Town Hall in Nyköping, Sweden is now a family home

The former Town Hall in central Nyköping had its drawbacks. Emma and Andreas had really wanted a garden. But they liked the feeling of the old town house with its high ceilings, large windows and a charming courtyard. Also, the central location was a big plus because both parents commute and wanted a house near the station.
Show feature

More pictures from this photographer