You are on the website for customers from United Kingdom. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from United States. Go to usa.living4media.com

Stainless steel cooker element between light and dark base unit in simple fitted kitchen with access to garden

Image ID: 11323422
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Bell, Sussie
Rights: This image is available for exclusive usage.
Model Release: not required
Property Release: not available
 
Location:London, UK
Print size: approx. 30.95 × 40.49 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at £38
advertising
(advertisement, advertorial, cards, magazines etc.)
starting at £23
editorial
(books, digital media, educational publications etc.)
starting at £78
product/merchandise
(calendars, packaging, post, greeting, recipe cards, poster etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Access Apron Back Garden Boot Bottom Cabinet Bottom Cupboard Britain Closeup Close-Up Contemporary Cooker Cooker Hood Dark Darkish England Entrance Europe Extractor Hood Fitted Kitchen Floor Front Garden Gas Cooker Gas Oven Gas Stove Gateway Great Britain Green Greenish Ground Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Kitchen Kitchen cabinet Kitchen Unit London Lower Cabinet Lower Cupboard Metal No One Nobody No-One Parquet Parquet Floor Perspective Pinafore Range Hood Rubber Boot Rubber Boots Series Stainless Steel Stove Style Uk United Kingdom walnut parquet Wellie Wellies Wellington Boot Wellington Boots wood floors Wooden Flooring Wooden floors

This image is part of a feature

A Look Behind the Facade

11323412 | © living4media / Bell, Sussie | 26 images

1905 Edwardian semi-detached house in South Woodford, London

Suzanne’s priority was to replace the aluminium windows with sash windows, and install inside shutters. The pebble dash was also rendered and painted. The loft took four months. When they got started on the sitting room, stripping off the wallpaper, they were pleasantly surprised to find deep olive green paint that must have been from the original owner. The colour inspired the whole look of the sitting room.
Show feature

More pictures from this photographer