This website analyzes the usage behaviour of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimisation offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
You are on the website for customers from United Kingdom. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from United States. Go to usa.living4media.com
Sign reading 'Silenzio' on interior wall

Sign reading 'Silenzio' on interior wall

Image ID: 12321997
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Mulas, Michele
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: available
Print size: approx. 28.87 × 43.39 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at £38
commercial
(advertisement, advertorial, cards, magazines etc.)
starting at £23
editorial
(books, digital media, educational publications etc.)
starting at £78
product/merchandise
(calendars, packaging, post, greeting, recipe cards, poster etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

1950S Altbau Closeup Close-Up Copy Space Decoration Fifties Indoor Inside No One Nobody No-One Old Building Partition Period apartment Plaque Prop Retro Retro style Selective focus Series Sign Support Wall Writing

This image is part of a feature

Palatial Living

12321878 | © living4media / Mulas, Michele | 110 images

Renovated Palazzo in Genoa, Italy

Cecilia and Lorenzo are both designers who have refurbished the two storeys of a 16th century Palazzo in Genoa. The apartment had previously been divided into many small rooms which they reconverted into large open spaces. They employed steel beams to replace supporting walls and open the view. On the lower level, in what had been the original kitchen, they have created a studio and a second bathroom.
Show feature

More pictures from this photographer

;